ОВЕН Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е

...
ОВЕН Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е
Коментари Харесай

Как ще се отрази слънчевото затъмнение на всяка една зодия?

ОВЕН 

Вашата безпричинна сензитивност във връзка с обичаните ви хора е мотив да се съмнявате в тяхната честност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да вършиме нападателен секс с сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си отмъстите. 

ТЕЛЕЦ 

Не бягайте от нови запознанства, които скоро могат да се трансфорат за несемейните дами в сантиментална връзка, в случай че съумеете да прецените дали това е чаканата огромна обич, и дали сте сигурни в възприятията си. Семейните дами да не изневеряват. 

БЛИЗНАЦИ 

Не отхвърляйте препоръки от родственици, благи дами. Следобедът предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Ако не сте фамилни, ще изживеете незабравими полови мигове, само че единствено в случай че сте уверени, че възприятията ви са споделени. 

РАК 

Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление. Не го пропускайте поради ината си. 

ЛЪВ 

Ще изживеете ненадейно сантиментално премеждие, благи дами, само че би трябвало да внимавате с общуването, изключително при  нови познанства. Нямате предпочитание за секс в случай че сте фамилни, а и в случай че се развеждате той е неприемлив, тъй като може да ви изненада с непредвидена бременност. 

ДЕВА 

Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които могат да се трансфорат за несемейните дами в постоянна връзка. Семейните дами, които към момента нямат деца могат да се отдадат на полови удоволствия, само че и да чакат забременяване на дете. 

ВЕЗНИ 

Ревността основава съществени недоразумения в персоналните ви връзки. Не опитвайте да измъкнете от обичаните си самопризнание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да отстранен недоразуменията в фамилията ви. 

СКОРПИОН 

Избегнете утежняване на фамилните връзки. Не прекалявайте с претенциите към обичаните си хора, с цел да не ги отблъснете. Подгответе приятна сантиментална вечеря и се отдайте на мечтан и от двама ви секс. 

СТРЕЛЕЦ 

Несемейните дами, които са срещнали подобаващ сътрудник, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки са мотива да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода. 

КОЗИРОГ 

В фамилията ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението денем заведете обичаните си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ 

Проблемите в фамилията и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната претовареност и липса на време за вашите близки и за обичаните ви хора. Ако не сте се прибрали в точния момент, не се надявайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

РИБИ 

Несемейните дами могат да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти не са желателни.

Информация на ladyzone.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР